Vælg en side

FAQ

Få svar på de mest gænge spørgsmål nedenfor eller skriv til os på business@aalborg.dk.

Hvordan kan jeg se Morgenbriefing LIVE?

Er du tilmeldt Morgenbriefing d. 24. marts, får du dagen før tilsendt et link på e-mail, som du skal klikke for at se udsendelsen LIVE fra kl. 8:10 på dagen. Vi sender i HD-kvalitet fra vores studie i StartUp Café Aalborg. Er du ikke tilmeldt, kan du fluks gøre det her: Tilmeld Morgenbriefing LIVE

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan nå at se hele Morgenbriefing LIVE d. 24 marts?

Bare rolig. Hvis du er tilmeldt Morgenbriefing LIVE, får du bagefter automatisk tilsendt et link, så du kan se eller gense hele udsendelsen, når det passer dig.

Jeg er tilmeldt men har ikke modtaget et link til at se Morgenbriefing, hvad gør jeg nu?

Er du tilmeldt, modtager du en e-mail med et link d. 23. marts. Har du alligevel ikke modtaget et link, så tjek dit spam filter eller skriv til business@aalborg.dk, så sender vi det til dig igen. 

Kan de andre deltagere se mig på skærmen?

Nej, du klikker ind på det tilsendte link for at se udsendelsen, som foregår live i vores studie i StartUp Café. Du kan ikke anvende mikrofon eller kamera undervejs, og de øvrige seere kan derfor heller ikke se dig.

Kan jeg stille spørgsmål undervejs?

Ja, du kan skrive dit spørgsmål til os undervejs – der kommer en chat-funktion på siden, hvor du ser udsendelsen. Du kan stille spørgsmål til borgmester Thomas Kastrup-Larsen og erhvervsdirektør Poul Knudsgaard. Du kan også stille dit spørgsmål allerede nu. Det gør du fra kontaktformularen på forsiden. 

Normalt er der en fyldt sal i Nordkraft – hvor mange ser med sammen med mig?

Den virtuelle udgave af Morgenbriefing er heldigvis blevet taget godt imod. Der er pt. over 1.000 tilmeldte til Morgenbriefing LIVE. Og vi glæder os i år til at tage en virtuel temperaturmåling på erhvervslivet i Aalborg.